Ideer til jeres kommende fest / arrangement

 • Bryllups Show: (varighed 30 min. + ekstranummer) Her vil de samme elementer fra et bryllup indgå i min forestilling, nemlig med noget: Nyt, Noget Gammelt, Noget Brugt og Noget Blåt. (I hvert nummer skal jeg bruge hjælp fra publikum, herunder Bruden og Gommen)
   

 • Konfirmations Show (varighed 30 min. + ekstranummer) Under showet har jeg brug for hjælp til mine tryllenumre heriblandt selve Konfirmanden. Et show tilpasset til børn og voksne. Som bonus vil jeg lære alle et tryllenummer på en gang og lave et sjovt tryllenummer med det nye testamente.

 

 • Børnehave trylleworkshop (varighed 1 time) Her har børnene mulighed for selv at lave 2-3 tryllenumre, som de kan tage med hjem. Udover det kan børnene få et lille hæfte med hjem med andre nemme tricks, som de kan lave med deres far og mor. (Mulighed for at afslutte workshoppet med et trylleshow) Trylleshow: (varighed 30 min. + ekstranummer) ... Alle trylleshows bliver skræddersyet til netop jeres arrangement sådan, at I får en større og mere personlig oplevelse af trylleshowet.
  Jeg har altid børn og voksne til at hjælpe mig med mine magiske tricks.

 • Trylleshow: (varighed 30 min. + ekstranummer)
  Alle trylleshows bliver skræddersyet til netop jeres arrangement sådan, at I får en større og mere personlig oplevelse af trylleshowet.
  Jeg har altid børn og voksne til at hjælpe mig med mine magiske tricks.

Andre spøjse forslag:

- Åbningsfest (her har jeg en dukke, som folk tror, I har lavet ... når de nærmer sig den, kan den strække sig fra 1 meter til 4 meter høj.

En anderledes og forskrækkende indslag.

(OBS: jeg har en god fornemmelse på, hvordan dukken bruges, så folk bliver bange, men bagefter griner)

- Stunt Skolen (varighed ca. 3 timer + opvarmning)

Her kan alle børn (anbefaler fra 2. klasse og opad) lære, hvordan man laver salgsmål ligesom på film. Vi uddeler lussinger, spark i maven, tænder, der ryger ud af munden, gå ind i døren og andre sjove slåskamp tricks.

- Klovnen Albert, som kommer med sin skraldevogn og gør rent på en komisk måde. Ideel hvis man har byfest, festival eller andre events, hvor der trænger til at blive gjort rent (varighed 1 time og op efter).

T8 50
Allerød_Late_Night_2016_-_4_maj
LKL_1869
LKL_1862
Tryl søborg 2